Genderneutrale God(din): QUOB

Gospel Flying Spaghetti Monster
Omdat de Godelijkheid, Het Vliegende Spaghetti Monster het universum en alles daarin heeft gecreëerd moet de Noedigste ook sexe en gender gemaakt hebben. Omdat de Noedeligste al aanwezig was voordat gender was gecreëerd moet het FSM geen sexe hebben, of van alle sexen zijn. Om over de Noedeligste, Het Vliegende Spaghetti Monster, aan te spreken als Hem, Hij, Zij, Haar is als gevolg hiervan dan ook incorrect. Door vele Pastarianen wordt Het FSM dan ook genderneutraal aangesproken als “QUOB“. Anderen doen dat niet. Weer anderen spreken sowieso niet over Het FSM met anderen. En dan zijn er nog de mensen die Het FSM, puur voor het gemak, aanspreken als Hem, Zijne Noedeligheid, De Noedeligste of anders. Feit is dat het voor Het Vliegende Spaghetti Monster zelf geen fluit uitmaakt hoe hij genoemd wordt, dus hoe je hem ook noemt, wees je bewust van het feit dat De Noedeligste geen gender heeft, geen kenmerken van enig gender heeft, en zich niet als man of vrouw of enig andere verschijningsvorm presenteert. Hij is echter ook weer niet asexueel.
Niemand hoeft dus aanstoot te nemen aan welke aanspreekvorm ook. Dat doet Het FSM zelf ook niet dus waarom zou jij dat wel doen?
Gospel Flying Spaghetti Monster
The FSM is a robust self confident Deity, not a delicate snowflake of a Deity that other religions seem to have, so Quob will not get upset if you say something that may construed as “taking the FSM’s name in vain” , that and the fact they are probably too drunk to notice.The Gospel of the Flying Spaghetti Monster
ARGHHH! Deel dit!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *